Asiakasviesti VKO 44

Syksyistä perjantaita kaikille CrossFit Porin asiakkaille!

Tämän viikon asiakasviestissä paljon TÄRKEÄÄ asiaa, joten lukekaa viesti huolella!

TULEVAN VIIKON OHJELMOINTIPOHJA (VKO 45)

MAANANTAI

WOD: Extended Warm-Up EMOM 12’ (Incl. Tempo Sumo Deadlift & DU/TU Practice) + EMOM 16’ (Incl. Sumo Deadlift, DU, Sit-Up, Up-Down & Hollow Hold)

BASICS: EMOM 18’ (Incl. Concept2 Rower, Power Snatch & HR Push-Up or Box Push-Up) + Cool Down For Recovery

TIISTAI

Ring Dip Skill + For Time Workout (Incl. Bike Cal, Ring or Box Dip & DB Hang Power Snatch)

KESKIVIIKKO

WOD: AMRAP 4’, 8’ & 12’ (Incl. Slam Ball, SB Lunge, Toes To Bar & Burpee)

BASICS: Benchmark Workout “Helen”

TORSTAI

WOD: “Chipper” Style Partner AMRAP 30’ (Incl. Concept2 Rower, Pull-Up, Box Jump)

SKILL & METCON*Monthly Focus on Strict Ring Muscle-Up & Barbell Cycling* Strict Ring Muscle-Up & Barbell Cycling Skill + “Death By” Style EMOM Workout (Incl. Lateral Burpee Over Bar & Power Clean)

PERJANTAI

WOD: For Quality Skill (Incl. Scap. Push-Up, SL Glute Bridge-Up & HS Hold) + Sprint Style Interval Workout (Incl. Hang Power Clean & HSPU or Tempo Double DB Seated Press) + Optional HS Skill Finisher For Quality

BASICS: Supersets For Strength (Incl. Tempo Push-Up & Chin-Up) + “Chipper” Style Partner AMRAP 18’ (Incl. Wall Ball, American KB Swing, Box Jump Over & Ski Erg)

LAUANTAI

5-Rep Front Squat + Benchmark Workout “Aww C’mon Karen” & Optional Cool Down For Recovery

AJANVARAUS

Salillamme otettiin keväällä uusien olosuhteiden johdosta ajanvaraus. Ajanvarauksen ansiosta pystymme pitämään ryhmäkoot suositusten mukaisina, muuttamaan niitä nopeasti tarvittaessa sekä antamaan teille parempaa asiakaspalvelua. Järjestelmän avulla pystymme myös täyttämään velvollisuutemme eli osoittamaan luotettavasti mahdolliset altistuneet tarpeen näin vaatiessa.

Muutama tärkeä muistutus ajanvarausta koskien:

1. Kaikille tunneille sekä myös omatoimipuolelle treenaamaan tullessa on AINA leimattava itsensä sisään. Salin koko ja suositukset huomioiden yhtäaikaisesti voi olla useampi tunti salin eri osissa. Käytäthän ensisijaisesti sitä osaa salista, jolle tuntivaraus on tehty. Aula ja iso parvialue on tuntien odottelua varten.

2. Tuntimme suunnitellaan niin, että välineet ja tila riittävät määritellylle henkilömäärälle – ylimääräisiä ei tunnille mahdu eikä tunnille tuleminen ilman varausta ole kohteliasta kokonaistilanne huomioiden.

Poikkeus: Jos tunnilla on tilaa siitä huolimatta, että se Avoinna24 -palvelussa on täynnä, ilmoittaudu valmentajalle ja kysy mahdollisuudesta päästä mukaan. Näin saamme nimesi myöhemmin sisällytettyä tunnilla käyneisiin.

3. Ajanvaraus on rajoitettu 4 yhtäaikaiseen tulevaan tuntivaraukseen/hlö. Poikkeuksellinen tilanne pakottaa jokaisen meistä suunnittelemaan arkeamme tehokkaammin ja ottamaan toinen toisemme huomioon paremmin ”uudessa normaalissa”. Lepopäivien, kehonhuollon ja peruskuntotreenien tärkeyttä ei kannata myöskään unohtaa eli nämä päivät on hyvä sisällyttää omaan treenikalenteriin viikkoa suunnitellessa. Tällaisina päivinä salin erinomaiset välineet omatoimitreenialueella ja salin iso viihtyisä parvi kehonhuoltoalueineen on käytössänne vuoden jokaisena päivänä klo 6-22. Salilla on pääsääntöisesti runsaasti tilaa lukuunottamatta illan wodien ruuhkapiikkejä.

HUOMIO! Emme manuaalisesti peruuta varauksia, joita ei ole ehditty perua vähintään 2h aikaisemmin. Näiden varausten peruuttaminen ei ole mahdollista puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Kolme peruuttamatonta varausta neljän (4) viikon sisään asettaa ajanvarauspalveluun varauskiellon seitsemäksi (7) päiväksi. Kolmessa on hyvin varaa inhimillisille virheille. Emme jatkossa myöskään pura automaattisesti asetettuja kieltoja, jos kyse ei ole tiedostamastamme järjestelmän virheestä.

VIERAILUPOLITIIKKA

Poikkeuksellisista olosuhteista ja naapurialueidemme pahentuvan koronaepidemiatilanteen johdosta päätimme viime viikolla rajoittaa salillamme tapahtuvia satunnaisia vierailuja toistaiseksi. Näin haluamme omalla toiminnallamme minimoida tarpeettomat riskit, suojella salimme asiakkaita ja ehkäistä osaltamme viruksen leviämistä. Toivomme ymmärrystä asiassa tilanteen ollessa meistä riippumaton. Vierailut ovat mahdollisia taas tilanteen helpottuessa ja Satakunnan alueellisen tartuntatautien ryhmän suositusten muuttuessa.

Jos salin asiakkaana tulet salilla vain käymään, leimaa itsesi omatoimipuolelle, jos vierailun kesto on yli 15 minuuttia.

ISÄNPÄIVÄ 8.11.

Isänpäivä lähestyy! Halutessasi muistaa isää salin aulasta löytyy nyt laadukkaita T-paitoja päivää ajatellen: harmaa ”SUPERDAD” ja punainen ”THINK BIG” Arska -paita (Pure Organic). Paidoissa ei ole CrossFit Pori -logoja. Hinta molemmille paidoille €25,00/kpl.

Lisäksi pakettihintaan tarjouksessa 8.11. asti:

1. Arska -paita & Foodspring Protein Cream suklaa €26,00 (€31,00)

2. Arska-paita & D-vitamiini €35,00 (€41,00)

3. Arska-paita ja superkombo immuuniteetin boostaukseen Puorin D- & C-vitamiini €49,00 (€54,00)