MARRASKUU ON COMMUNITY -KUUKAUSI!

MARRASKUU ON COMMUNITY -KUUKAUSI! 🖤

Marraskuu on vuoden pimeimpiä kuukausia ja monet saattavatkin tähän aikaan vuodesta kärsiä syksyn ja pimeyden aiheuttamista oireista.

Me CrossFit Porissa tarjoammekin tehokasta vastalääkettä viettämällä marraskuun ns. ”Community” -kuukautena.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

 

  • Tulemme näkemään salin ohjelmoinnissa vielä normaalia enemmän yhdessä parin kanssa tehtäviä harjoituksia.

 

  • Marraskuun 20. päivä lauantaina kokoonnumme klo 16:00 alkaen sankoin joukoin salille viettämään CrossFit Porin pikkujouluja ja kilpailemaan leikkimielisesti erilaisissa lajeissa. Paikalle olet tervetullut kannustamaan ja fiilistelemään, vaikket itse kisaan osallistuisikaan!

 

  • Tästä seuraavana lauantaina eli 27. päivä marraskuuta suoritamme yhdessä kaikkien halukkaiden kanssa ”Chad” -yhteistreenin, jota varten olemme koko loka-marraskuun ajan valmistautuneet askeltamalla viikoittain vuorojaloin boxille.

 

  • Kaiken tämän lisäksi haluamme totuttuun tapaan tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaat ja ammattimaiset treeniolosuhteet ja suoritammekin seuraavalla viikolla ison valaistusremontin, jossa varsinkin Pääsalin valaistus saa kokonaan uuden ilmeen.

 

  • Myös Omatoimisaliin on luvassa huomattavan iso remontti, jonka seurauksena saamme edelleen lisää tilaa omatoimitreeniin myös ns. ”Prime Time” aikaan!

 

  • Kaikki voivat lisäksi omalla pienellä panoksellaan osallistua ”Community” -kuukauteen tervehtimällä erityisen reippaasti ja iloisesti kanssatreenaajia ja kysymällä kaverin kuulumisia.

 

Marraskuun aikana kaikki #CFPCommunity ja #meidänCFP -merkinnällä varustetut yhteistreenikuvat kaverin tai treeniporukan kanssa osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on €50,00 arvoinen lahjakortti CrossFit Poriin! 🤩 Lahjakortin voit käyttää haluamallasi tavalla tuotteisiin, kursseihin tai jäsenyyksiin.

Yhteisössä on voimaa! 🖤

Hauskaa, tehokasta ja valoisaa marraskuuta kaikille CrossFit Porin asiakkaille!