Valmentajat

Elli Stenfors

"Pikku Myy"

Valmentaja

CrossFit Level 1 Trainer

Elli hurahti CrossFitiin sen monipuolisuuden ja rankkojen treenien takia viisi vuotta sitten ja on siitä asti ollut tiivis osa CrossFit Poria sekä urheilijana, että valmentajana.

Ellin päävastuuseen CrossFit Porissa kuuluvat CrossFit -Kids tunnit. Tuntien ulkopuolella ankaran treenimotivaation ja urheilullisen mentaliteetin omaavan, mutta silti aina niin hymyileväisen ”Pikku Myyn” löytää todennäköisimmin omatoimisalin puolelta laitteiden ja erilaisten treenivälineiden ympäröimänä.

Ellin vahvuudet valmentajana ovat monipuolinen kilpailukokemus niin ulkomailta, kuin Suomestakin sekä harjoitteiden löytäminen jokaiselle, myös mahdollisten rajoitteiden kanssa kamppaileville.

Elli opiskelee Satakunnan ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi ja se tuokin Ellin osaamiseen tärkeän ja ammattimaisen lisän vaativaan valmentajan työhön.

  • CrossFit Level 1 Trainer, 2018
  • Liiku 1-tason ohjaaja-ja valmentajakoulutus

Suosikkiliike: Strict HSPU, pull ups
Inhokkiliike: Varmaankin se klassinen kaikkien inhokki eli thruster
Suosikki wod: DT tai joku kone yhdistettynä tankoliikkeeseen

Aamutreenit on mun lemppari tapa aloittaa päivä. Kokeile sinäkin! Multa voi kysyä vinkkiä kaikkeen varsinkin tietty treenien suhteen ja myös jos CrossFitissä kilpaileminen kiinnostaa!