Valmentajat

Kukka Lindholm

Valmentaja, Asiakaspalvelu (Laskutus, Alkeiskurssit & Jäsenyydet)

Liikuntaneuvoja, Personal Trainer

Kukan urheilutaustaan lukeutuvat monet lajit, mutta CrossFitin parissa Kukka aloitti jo vuonna 2012 CrossFit Porin CrossFit Kids -tunneilla.

Kukan erityisosaaminen, sekä oma suosikki osa-alue CrossFitissä on ehdottomasti painonnosto, jossa Kukan kaulaan on saatu myös ripustaa muutamia SM-mitaleita.

– Liikuntaneuvoja, Suomen Urheiluopisto 2022
– Personal Trainer sertifikaatti, Suomen Urheiluopisto 2022

Suosikkiliike: Työntö ja tempaus
Inhokki: Voimisteluliikkeet
Lempiwod: Filthy fifty sekä Cindy
Mieleen jääneitä ennätyksiä: Näitä on montakin, mutta mainittakoon näistä ensimmäinen ring muscle-up sekä ensimmäinen yli 100kg:n kyykkyennätys

Minulle CrossFit ei ole vain harrastus, vaan se on elämäntapa, ja meidän saliin kuuluvana, se on myös perheeni. On aivan mahtavaa huomata kehitystä itsessä, mikä ei tapahdu päivissä, viikoissa tai edes kuukausissa, vaan vaatii vuosia, mutta juuri se laittaa ponnistelemaan enemmän, jotta saavuttaa enemmän. Jokainen päivä on tehty voittamista varten. Olo ei välttämättä tunnu niin vahvalta kuin haluaisi, treenaus ei tuo välttämättä hyvää oloa juuri tänään, mutta työstämällä ja tekemällä parhaansa, voi saavuttaa omia unelmiaan. Löydä oma tasapaino ja tapasi. Syö hyvin. Uskalla. Nauti. Ole avoin. Saavuta. Fiilistele. Stay strong, live long.