Hinnasto

Crossfit Porin hinnasto 2020

Voimassa 01.09.2020 alkaen

*Voit halutessasi maksaa 6kk jäsenyyden kahdessa erässä ja 12kk jäsenyyden 2-4 erässä. Tällöin perimme maksujärjestelystä pienen laskutuslisän.

Meillä ei ole aloitusmaksua eikä piilokuluja. 

Mikäli haluat treenata sitoumuksetta valitse kuukausijäsenyys (1kk). Kuukausijäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Määräaikaisten jäsenyyksien osalta jäsenyysehtoihin sekä salin sääntöihin sitoudutaan sovituksi jaksoksi (3kk, 6kk tai 12kk). Pidemmät salikortit oikeuttavat jäsenalennuksiin kuukausihintaan nähden. Sopimukset uusiutuvat automaattisesti määräaikaisena.

Jos jäät tauolle tai lopetat, ilmoita tauolle jäämisestä tai harjoittelun lopettamisesta ENNEN seuraavan laskun lähtemistä eli viimeistään 8 vuorokautta ennen voimassa olevan kauden loppua laskutus@crossfitpori.com. Muutoin asiakas on velvollinen suorittamaan laskun. Sopimuksen irtisanominen ja sopimusta koskevat muutokset tulee tehdä kirjallisena.

Kesken kauden tapahtuva irtisanominen tai jäsenyyden keskeytys voi tapahtua vain painavasta syystä (terveyssyyt/lääkärintodistus, muutto paikkakunnalta tai näihin rinnastettava syy.) Kesken harjoituskauden jäsenyyttä ei voi irtisanoa maksamatta  saatua aiheetonta kuukausialennusta. Erityistilanteissa aina yhteys laskutukseen. 

Lähetettyjä laskuja ei peruuteta ilman pätevää syytä. Näet laskutuskautesi voimassaoloajan laskultasi. 

Liikuntasetelit ja muut edut, maksu tiskillä.

Laskutusasioissa ota yhteyttä: laskutus@crossfitpori.fi

Muut tiedustelut: kukka@crossfitpori.fi tai olli@crossfitpori.fi