Treenikalenteri

CROSSFIT PORIN TUNTIEN SISÄLTÖ

WOD

WORKOUT OF THE DAY ON YLEISIN TUNTIMME JA SEN OHJELMOINTI ON TARJONTAMME MONIPUOLISIN JA VAIHTELEVIN. TUNTI SISÄLTÄÄ ALKULÄMMITTELYN LISÄKSI TAITO JA/TAI VOIMAHARJOITUKSEN JA SE PÄÄTTYY USEIN METCON -KUNTOHARJOITUKSEEN.

BASICS

WOD -TUNNIN KANSSA SAMANARVOINEN TUNTI, JOSSA PAINOTUS ON LAJIN PERUSLIIKKEISSÄ, KUTEN ESIMERKIKSI TAKAKYYKYSSÄ, LEUANVEDOSSA JA SOUTULAITTEESSA. BASICS -TUNTI SOPII ERITYISEN HYVIN ALOITTELIJOILLE, MUTTA MYÖS KAIKILLE, JOILLA ON OLLUT PIDEMPI TAUKO CROSSFIT -HARJOITTELUSTA TAI NIILLE TREENAAJILLE, JOTKA HALUAVAT OMAN TREENIVIIKKONSA RAKENTAA SITEN, ETTÄ SE SISÄLTÄÄ LAJIN YKSINKERTAISIA VOIMA-, TEKNIIKKA- JA KUNTOHARJOITUKSIA.

CONDITION

CONDITION -TUNTI ON KUNTOTREENEIHIN PAINOTTUVA TUNTI, JOSSA TOTEUTETAAN AINA NOIN 35-45 MINUUTTIA KESTÄVÄ CROSSFIT -KUNTOTREENI. CONDITION -TUNNEILLA KÄYTETÄÄN ERILAISIA CARDIOLAITTEITA, KUTEN SOUTU- JA HIIHTOLAITTEITA SEKÄ PYÖRIÄ JA JUOKSUMATTOJA. LAITTEIDEN LISÄKSI TUNNILLA NÄHDÄÄN VÄLINEISTÄ MM. KÄSIPAINOJA JA KAHVAKUULIA.

KEHONHUOLTO

KEHONHUOLTO ON SINULLE, JOKA HALUAT PARANTAA KOKO KEHON HYVINVOINTIA JA LIIKKUVUUTTA. KEHONHUOLTOTUNTI AUTTAA SINUA PALAUTUMAAN RASITUKSESTA, LISÄÄMÄÄN LIIKKUVUUTTA JA ERITYISESTI CROSSFIT -HARJOITTELUSSA KÄYTETTYIHIN LIIKKEISIIN. TUNNILLA TEHDÄÄN MM. ERILAISIA LIIKKUVUUSHARJOITUKSIA KUTEN DYNAAMISIA JA STAATTISIA VENYTYKSIÄ. TÄMÄN LISÄKSI TUNNEILLA ”MOBBAILLAAN” PAIKAT AUKI RULLIEN JA PALLOJEN AVULLA. SUOSITTELEMME VALITSEMAAN KEHONHUOLTOTUNNIN ILLAN AINOAKSI HARJOITUKSEKSI LEPOPÄIVÄNÄ.